A hangverseny.hu honlapon megjelenő tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak. Az Egy Hangversenyteremért Alapítvány, mint a honlap és a hangverseny.hu üzemeltetője kijelenti, hogy az áruházban megjelenő, szerzői jogi védettség alatt álló termékeket kiadóként forgalmazza.

A hangversdeny.hu Felhasználói a termékek megvásárlásával korlátozott és nem kizárólagos magáncélú felhasználási jogot szereznek az Szerzői Jogi Törvényben foglaltaknak megfelelően és elfogadják a hangverseny.hu Általános Szerződési Feltételeinek ide vonatkozó (10. A termékek felhasználására vonatkozó szabályok) pontját.

Az Egy Hangversenyteremért Alapítvány előzetes (nem kizárólagos és nem átruházható) írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a hangverseny.hu oldalait eredeti formában, kizárólag saját használat céljára letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de ahhoz nem járul hozzá, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye, azokat többszörözze, vagy elektronikus adattárban tárolja. Az oldalon található tartalmak bármely más felhasználásához az Egy Hangversenyteremért Alapítvány hozzájárulása szükséges.