Ki üzemelteti a hangverseny.hu internetes áruházat?
Az Egy Hangversenyteremért Alapítvány
Székhelye: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.
Adószáma: 18230501-1-42
Nyilvántartási száma: 01-01-0006607
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság
Telefonszáma: +(36) 20 9284 667
E-mail címe: hangverseny@hangverseny.hu

Ez a letöltés legális?
Igen, ez a zene, video és kotta letöltés a kiadó (hangverseny.hu), a jogi érdekvédelmi szervek és az előadók engedélye és ellenőrzése mellett történik, így ez teljesen legális útja a zenék, videók és kották beszerzésének.

Mennyi ideig tart egy letöltés?
A számítógépre történő letöltés ideje függ a fájl méretétől és az internet-kapcsolat sebességétől.

A letöltött file-okat el tudom vinni másik számítógépre?
Igen. A számítógépedre letöltött file-okat tetszőlegesen használhatod más eszközeiden is.

Meg tudom hallgatni a zenéket, és láthatom a videókat, mielőtt megvásárolom?
Igen, maximum 59 mp-es előzetes hallható és látható. Ez a szolgáltatásunk teljesen ingyenes.

Milyen fizetési formákat fogadunk el?
A hangverseny.hu a megvásárolni kívánt termékek árát bankkártyával tudod kifizetni. A tranzakciót a bankkártyaszámod, a CVC2 vagy CVV2 kód, és a kártyád lejárati dátumának megadásával az OTP fizetési oldalán keresztül bonyolíthatod le. Az OTP virtuális bankkártya elfogadó terminálja bármely bank által kibocsátott dombornyomott VISA és Mastercardot, valamint az OTP által kibocsátott VISA Electron és bármely American Express kártyát elfogadja. Ha minden adatot jól adtál meg, és bankkártya mögötti számládon elegendő fedezet van, a bank automatikusan levonja a megfelelő összeget. A sikeres tranzakcióról a pénzintézet azonnal értesíti a hangverseny.hu-t, így a megvásárolt terméket azonnal letöltheted. A vásárláshoz tartozó számla e-mail címedre érkezik.

Biztonságos-e a bankkártyás fizetés?
Igen. Az OTP Bank Nyrt. biztonsági szoftvere titkosítja az összes személyes információt, beleértve a hitelkártyaszámodat, a lejárat dátumát és a nevedet is. Az adatbevitel során (pl. belépéskor) a jeleket átalakítja kód-darabokká, amelyek így biztonságosan közvetítettek az interneten. A hangverseny.hu bankkártya-információkat nem tárol, azokkal közvetlenül nem kerül kapcsolatba. Ezeket az adatokat közvetlenül az OTP többszörös védelemmel és titkosítással ellátott weboldalán kell megadnod.

Mi az elvünk a személyes adatok kezelésére vonatkozóan?
Mindent elkövetünk a személyes adataid védelme érdekében. Bizonyos információkra szükségünk van azonban ahhoz, hogy feldolgozhassuk megrendeléseidet, vagy segíthessünk azon vevőinknek, akik problémákkal találják szembe magukat. Megrendelésed leadásánál szükséges ismernünk a nevedet, e-mail címedet és a számlázáshoz szükséges cím adatait.

Mi történik, ha véletlenül törlöm a korábban megvásárolt terméket?

Ha elveszíted bármelyiket, a megadott link segítségével újra le tudod tölteni. Ezt mennyiségi korlátozás nélkül teheted meg.